Investeren op eToro

Start met leren beleggen en er gaat meteen een hele wereld voor je open. Maar wat is nu de beste app om te investeren en te leren beleggen? Met dit artikel reiken we jou als beginnende belegger graag enkele praktische handvatten aan, zodat je goed voorbereid verder op weg kunt op het handelsplatform eToro.

De beste app om te leren beleggen, speciaal voor de beginnende belegger

In de snelle financiële wereld van beleggen vliegen binnen mum van tijd de meest uiteenlopende beleggerstermen om je oren. Neem vooraf de tijd om je goed in de nieuwe materie te verdiepen en je zult zien dat het beleggen je een stuk makkelijker afgaat, maar vooral ook een stuk leuker én interessanter wordt!

Voordat je met ‘echt geld’ aan de slag gaat kan het verstandig zijn om eerst te oefenen, zodat je de fijne kneepjes van het beleggen goed onder de knie kunt krijgen. En dit kan superhandig met een demo-account in een beleggingsapp. Kies je ervoor om te investeren op eToro? Dan kun je met de handige mobiele handel- en beleggingsapp van broker eToro perfect aan de slag. Een demo-omgeving in een app is ideaal om te leren beleggen, aangezien je dan eerst rustig kunt rondkijken en op je gemak de mogelijkheden kunt ontdekken.

eToro Beleggingsapp

Review 3,5/5

 • Openbare kennisdeling via sociaal handelen
 • Oefenen met een demo-account
 • Kopieer de handelingen van eToro’s tophandelaren
 • Minimale inleg van $200
 • Goed bereikbare klantenservice
Leer beleggen en investeren op eToro

Uw kapitaal loopt risico.

Investeren op eToro, app om te leren beleggen

Uw kapitaal loopt risico.

Leer beleggen van ervaren handelaren

Wil je beginnen met online beleggen? Dan kan eToro je mogelijk verder helpen. Wie ervoor kiest om te investeren op eToro maakt gebruik van het bekendste en grootste handelsplatform in de wereld. Dit handelsplatform heeft zijn populariteit te danken aan het feit dat beginnende online beleggers worden begeleid door ervaren handelaren. Bovendien biedt het platform beginnende online beleggers de mogelijkheid om met ervaren online beleggers te overleggen over de te volgen strategie. Iets waar je als beginnende belegger enorm veel van kunt opsteken en leren.

Is eToro betrouwbaar?

Ja

Kijk en vergelijk, open verschillende demo-accounts om zoveel mogelijk te leren

Meerdere brokers bieden een gratis online platform of beleggingsapp met een demo-account aan om te leren beleggen. Dit stelt jou als beginnende belegger in staat een goede vergelijking te maken en een compleet overzicht van de verschillende beleggingsmogelijkheden te krijgen.

Naast investeren op eToro bieden ook onderstaande brokers een demo-account aan om mee te oefenen:

 1. Bux X
 2. Plus500
 3. Libertex
 4. BinckBank
 5. Lynx
 6. Flatex